Voit varata ajan sinulle sopivaan ajankohtaan

Ajanvaraukset puhelimitse numerosta

0409103726

Sirpa Rossi 

 

tai kätevästi alla olevasta ajanvarausjärjestelmästä

https://varaa.timma.fi/rockerstyle4u

Sopimusehdot

Kun varaat minulta ajan,

sitoudut samalla laatimiini sopimusehtoihin, jotka suojaavat, sekä sinua, että minua ❤️

 

Annan sinulle 10 päivän tyytyväisyystakuun kauneus-palveluihini. 

Esim.

❤️ Jos jokin rakentamani kynsi irtoaa 10 pv:n sisään, korjaan sen sinulle veloituksetta. 

❤️ Jos ripsienpidennykset jostain käsittämättömästä syystä varisevat 10 pv:n sisällä, teen sinulle veloituksetta uudet 🥰

 

Life Coaching valmennuksista saat aina 100% täystyytyväisyystakuun, eli jos et ole tyytyväinen palveluuni saat rahasi takaisin. 

Ajanvarauksen peruuttaminen

Sopimusehdot palvelusopimuksen purkamiseen

 

Varattu aika on palvelusopimus (kaupankäyntiä), jossa kuluttaja myös suostuu palveluntarjoajan sopimusehtoihin. 

Varatun ajan voit halutessasi siirtää veloituksetta viestillä tai soittamalla minulle. Sinulle sopiva uusi aika varataan sinulle silloin välittömästi ja kirjataan heti ajanvarausjärjestelmään/kalenteriin. 

 

Ajanvarauksen voit myös  peruuttaa kokonaan, mutta se on  tehtävä hyvissä ajoin, mieluiten 3 päivää aikaisemmin. Soittamalla tai viestillä. 

HUOM! 

Jos varauksen peruuttaminen tehdään viime tipassa (Alle 24h sisällä varatusta ajasta), minun on erittäin haasteellista saada peruuttamasi ajan tilalle uusi asiakas niin lyhyellä varoitusajalla 😥

Siksi joudun veloittamaan/laskuttamaan liian myöhään tulleesta ajan peruutuksesta 50% kys. palvelun hinnasta (kts. palveluhinnasto). 

 

😭

Jos et peruuta aikaasi, etkä saavu lainkaan paikalle sovittuna ajankohtana, yritän ottaa sinuun yhteyttä ensin puhelimitse.

Jos en saa sinua lainkaan kiinni, lähetän ihan koko palvelun summasta ulosottokelpoisen laskun sinulle sähköpostitse n. viikon eräpäivällä. Saat myös laskusta kuvakaappauksen puhelinnumeroosi viestinä.

Jos jätät kys. laskun maksamatta parista muistutuksista huolimatta, siirrän laskun perinnän/ulosoton hoidettavaksi. 

 

Vähän vielä ikävääkin asiaa.. 

Jos saavut sovittuun palveluun, mutta jätät kokonaan palvelun maksamatta, teen sinusta rikosilmoituksen, nimikkeellä petos. 

 

Valitettavasti joudun täällä myös näitä ikäviä asioita käymään läpi, mutta laki vaatii, että nämä ehdot näkyvät kuluttajille. 

Teen aina työni sydämellä ❤️

-Sirpa Rossi-